Húsvétvárás, Anyák napi készülődés a tornanádaskai Innovációs, Oktatási és Közösségi Központban

Publikálva: 2016. máj. 06.
Népszerű programokat szerveztek a Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) Közösségi Központjának munkatársai a tornanádaskai, bódvaszilasi, szögligeti óvodásoknak, valamint a helyi lakóotthonok gyermekeinek.

Március a húsvéti készülődés jegyében telt az IOKK-ban, egyebek mellett játszóházi foglalkozáson is részt vehettek a gyermekek. Húsvéti tojások keresése, mesefilm-vetítés, játékos ügyességi verseny, valamint kézműves tevékenység alkotta a jeles nap rendezvénysorozatát. A gyermekek nagy örömmel készítették a húsvéti ajándékokat, ismerkedtek a tavaszi néphagyományokkal, szokásokkal.

A tornanádaskai óvodások az Anyák napja megünneplésére is lelkesen készültek, hiszen ezen a napon életük legkülönlegesebb emberét köszönthették. Ajándékokat készítettek anyukájuknak, nagymamájuknak az IOKK épületében, ahol a TKKI munkatársai kreatív játszóházzal, mesefilm-vetítéssel várták őket.

A pedagógusok szívesen fogadták a programokat, amelyekkel színesíthették módszertani palettájukat a szerény felszereltségű óvoda nagy létszámú csoportjaival végzett munkájuk során.

Fotógaléria